Print deze pagina

Voorstellen Marion Mooren

Marion Mooren

Hallo ik zal me even voorstellen ik ben Marion, eigenares van het spirituele & alternatieve praktijk. Ik heb 3 prachtige kinderen en een lieve man. Ik ben geboren in 1961 doe mijn werk met heel veel plezier en hoop vele mensen te mogen
helpen.

Het doel van mijn centrum is dat mensen gaan zien dat spiritualiteit niks te maken heeft met zweverig gedoe maar gewoon de normale levensloop is, maar ook dat de reguliere geneeskunde gaat samenwerken met de alternatieve geneeskunde. Mensen mogen zich thuisvoelen in ons centrum en zijn wie ze zijn. Ieder mens heeft negatieve en postieve kanten en vandaaruit kan men verder groeien als mens.

Ik heb een studie kinderpsychologie gedaan om ook op een professionele manier met de vele Nieuwetijdskinderen te kunnen werken en begeleiden.

Ik ben erkend als Tachyontherapeut en Antistress Management Teacher.

Verder heb ik vele massagecursussen gevolgd en geef ook zelf spirituele cursussen en/of workshops cq opleidingen. Ik gebruik mijn mediamieke gave in mijn praktijk om beter bepaalde gevoelens of blokkades in het lichaam te kunnen opsporen, d.m.v readings of helderziende consulten. Het is dus niet zo dat ik gelijk alle dingen van je leven weet, die wil ik niet eens weten! Het gebruik is er alleen om je te helpen te genezen of je emotionele blokkade beter op te lossen en een inzicht te geven in jezelf.

In feite werk ik als counseler of met anti stress management en gebruik mijn gaves hierbij om nog verder te komen met jou! Die gaves zijn een toevoeging in de praktijk!

Ik ben een helderziend medium en door jaren ervaring met readingen en gesprekken met overledenen heb ik een mooi boek " Een reis naar de sferen" mogen schrijven en al is er maar 1 persoon die hierdoor geholpen wordt in zijn/haar verdriet dan heb ik mijn doel bereikt.
Ik werk samen met een psychologe en huisarts indien ziekte wordt geconstateerd zal ik U ook doorsturen voor verder onderzoek.

Verder geef ik de cursus Nieuwetijdskindercoach aan ouders, leerkrachten en therapeuten. Veel mensen die een opleiding kindercoach hebben gedaan missen net het stukje spiritualiteit en/of nieuwetijdskinderen en dat wordt in deze cursus gegeven.

Werk al jaren met kinderen (kinderfluisteren) en volwassenen die het moeilijk hebben met hun gevoeligheid of paranormale gaven, geef ouders hierin tips  en/of begeleid de paranormale kinderen hierin.

Hieronder in het kort de healingsvormen die ik toepas en/of gevolgd heb.

Tachyon Life without Limits

Tachyon Vertical Reality 1

Tachyon Vertical Reality 2

Tachyon Anti Stress- Management Teacher

Tachyon Practioniser ( therapeut werken met Tlc bar op accupuntuurpunten, chakra`s en emotional release)

Energetische operaties ( geef ook cursus hierin)

Magnetiseren ( geef ook cursus hierin)

Nieuwetijd Kinder Coach ( geef ook cursus hierin)

Kinderspychologie

Quantum Touch

Creatieve therapie

Rouw en stervensbegeleiding

SchÜssler celzouten

Verschillende massagevormen waaronder, hotstone, kruidenstempel, rozenmassage, relax massage, merediaan massage, fibromyalgie massage, neuromassage, rug nek schouderklachten.

Spirituele aromatherapie ( geef ook cursus hierin)

Scanning technieks ( zien of voelen van ziekte of blokkades in het lichaam)

Mediamieke gaven workshop

Kristallen schedel workshop

Kinderfluisteren

Afstandinwijdingen

Verder gespecialiseerd in het spiritueel werken met kinderen met autische vormen

Gaia psychologie

Mediamiek-helderziend-helderruikend-heldervoelend-helderhorend dit zijn gaves die ik vanuit mezelf mag ontvangen als doorgeefluik om anderen hiermee inzichten te mogen geven of te helpen. ( dit is niet te leren dat ontvang je).

Verdere opleidingen voor ik mijn praktijk begon.

parfumerie-voedingsleer-vitaminenleer-fytotherapie-homeopathie-medicijnenleer-huidverzorging-sport en wondverzorging.

Marion Mooren Tel: 06.38312325 of info@natural-body-balance.nl bellen voor afspraak graag tussen 18 en 19 uur van maandag-donderdag, ben overdag in de praktijk bezig en bijna niet bereikbaar. Liefst dus via de email.

Werk niet in de avonduren of weekend!


Vorige pagina: Hoofdpagina
Volgende pagina: Route-contact